Tipus de tarifes:

Els preus indicats són per allotjament (habitació i nit), per el nombre de persones i les dates seleccionades anteriorment, llevat que s’especifiqui el contrari.

Llevat que no estiguin inclosos en l’oferta o indicats específicament en el moment de la reserva, els serveis complementaris (com esmorzar, mitja pensió, pensió completa, etc.) són opcionals i es pagaran a l’hotel.

 

El client podrà realitzar dos tipus de reserves, les reserves “Estàndard” i les reserves “No reemborsables”.

* La Reserva Estàndard és la reserva d’una habitació amb esmorzar en la qual no és necessari que el client efectuï prèviament qualsevol pagament. Per confirmar la reserva és necessari una targeta de crèdit com a garantia d’aquesta.

El pagament de la reserva serà directament a l’hotel en el moment de l’arribada o de sortida.

* La Reserva No reemborsable és la reserva d’una habitació sense esmorzar amb un 10% de descompte. L’hotel cobra l’import en el moment de realitzar la reserva.

 

Política de cancel·lació:

* Habitació Estàndard: es pot cancel.lar la reserva fins a 3 dies abans de l’arribada a l’hotel. Si es cancel.la o es modifica la reserva durant els  3 dies anteriors a l’arribada o no es presenta, es carregarà l’import de la primera nit i la reserva quedara anul·lada.

El mes de juliol i agost si cancel·la o modifica durant  els 3 dies anteriors a l’arribada o no es presenta, es carregarà l’import de la primera i segona nit i la reserva quedarà anul·lada.

 

* Habitació amb tarifa No reemborsable: Si es cancel·la es cobrarà el 100% de l’import.

No admet devolució, però si modificació dintre el mateix any que s’ha fet la reserva.  El preu pot variar en funció de les dates escollides.

El nom de la persona que fa la reserva haurà de coincidir amb el nom del titular de la targeta de crèdit o dèbit utilitzada per fer la reserva. Aquesta targeta haurà de presentar-se en el moment del registre d’entrada. En el cas de modificar una reserva, es podrà considerar aquesta reserva com una reserva nova, podent actualitzar la tarifa segons preu i disponibilitat i les condicions establertes en el dia en què es realitzi la modificació de reserva.

 

 

* No show

Totes aquelles reserves que no es presenten a l’hotel tindran un càrrec equivalent al 100% de l’import total de les dues primeres nits.

En cas de sortida anticipada s’acordarà amb la recepció de l’hotel si hi ha recàrrecs.

 

En compliment amb el reglament de la taxa turística a aplicar a partir de l’1 de novembre 2012, s’aplicarà l’import corresponent a la taxa vigent per persona i nit no inclòs en el preu final de la reserva.

 

CHECK-IN/CHECK-OUT.  L’horari de Check-in és a partir de les 13:00h a 22:00h i el de check-out fins a les 11h. Fora d’aquests horaris, si us plau, no dubtin en consultar disponibilitats.

FORMA DE PAGAMENT. Sentim informar-lo que no s’accepten xecs.