POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

A l’HOTEL RIOMAR ens prenem molt seriosament la seguretat de tots els nostres clients, i les seves dades personals no són una excepció per l’Hotel RIOMAR. Protegeix les dades personals segons el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes amb l’objecte que es respectin les llibertats i els drets fonamentals de les persones a qui pertanyen aquestes dades.

Les seves dades seran tractades amb la màxima confidencialitat per gestionar la nostra relació comercial. Les dades es conservaran fins que se sol·liciti la supressió a la següent adreça riomar@riomarhotel.com, o ho estableixi una disposició legal.

Pot presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent. Hotel RIOMAR està legitimat per tractar les seves dades perquè són necessaris per a prestar el servei sol·licitat o pel consentiment que ens atorga als diferents formularis de contacte de la web. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Per exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i la limitació o oposició al seu tractament, s’ha de dirigir per escrit a riomar@riomarhotel.com. Els usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps, marcats amb un asterisc (*) en el formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador, sent voluntària la inclusió de dades en els camps restants. L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són reals i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació d’aquest. Hotel RIOMAR està complint amb totes les disposicions de les normatives per al tractament de les dades personals de la seva responsabilitat, i amb els principis descrits a l’article 5 de l’GDPR, pels quals són tractats de manera lícita, lleial i transparent en relació amb l’interessat i adequats, pertinents i limitats al que és necessari en relació amb els fins per als quals són tractats.

Hotel RIOMAR. garanteix que ha implementat polítiques tècniques i organitzatives apropiades per aplicar les mesures de seguretat que estableixen el GDPR amb el tal de protegir els drets i llibertats dels Usuaris i els ha comunicat la informació adequada perquè puguin exercir-los.

 

Clàusula addicional per a la recepció de CV i informació sobre llocs de treball vacants.

Tractem la informació que ens facilita per tal de mantenir-lo informat de les diferents vacants a un lloc de treball que es produeixin en la nostra organització.

Les dades proporcionades es conservaran fins a l’adjudicació d’un lloc de  treball o fins que vostè exerceixi el seu dret de cancel·lació i per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Les dades no se cediran a tercers. Hem adoptat totes les mesures de seguretat establertes en la legislació actual sobre protecció de dades. Pot exercir en tot moment els seus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i la limitació o oposició al seu tractament, mitjançant escrit dirigit a riomar@riomarhotel.com. També té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Maria Malé Gardella

NIF: 41.552.727F

Direcció: C / PASSATGE RIUET, S / N. 17130 L’Escala

Correu electrònic: riomar@riomarhotel.com

Telèfon: (+34) 972 77 03 62

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I DRETS D’AUTOR:

A menys que indiqui el contrari a la web, els textos, imatges, il·lustracions, dissenys i altres continguts que es troben al portal són propietat de l’Hotel Riomar o de tercers dels quals s’ha obtingut autorització, llicència o cessió d’ús.

Els usuaris es comprometen a no utilitzar, copiar, reproduir, distribuir, transformar o modificar els Continguts del portal web, a menys que es conti amb la utilització del titular dels corresponents drets o prèvia autorització expressada per escrit a l’Hotel RIOMAR.